top of page

Samtaleterapi på video

Utentekstvideoterapi2.jpg

Selv om tradisjonell terapi foregår ansikt til ansikt, har online terapi vist seg å være like effektivt (1) og givende. Gjennom online terapi kan du nyte fordelene med terapi fra komforten av ditt eget hjem eller et sted som er praktisk for deg. Denne tilnærmingen gir deg fleksibilitet til å velge tidspunktet som passer best for deg, og eliminerer behovet for reisetid eller bekymringer knyttet til plassering. I tillegg er det lettere for psykologen vår å være mer fleksibel når det gjelder tid og dag ved bruk av onlineterapi.

Vår tilnærming til online terapi sikrer at du får den samme graden av empati, støtte og kvalitet som du ville fått om du var på kontoret vårt. 

Ved å velge online terapi, får du tilgang til en rekke fordeler. Du kan delta i terapisesjoner uansett hvor du er, så lenge du har tilgang til internett. Dette gjør det spesielt praktisk for travle mennesker, personer som bor i avsidesliggende områder, eller de som av ulike grunner foretrekker å få terapi hjemmefra.

Enten du sliter med angst, depresjon, relasjonelle problemer eller andre utfordringer, kan online terapi være en effektiv løsning for deg. Ta det første skrittet mot bedre psykisk helse i dag ved å kontakte oss for en online terapisesjon.

Ved Psykolyse kan du få videosamtaler online med Daniel .

(1) Andersson, G., & Cuijpers, P. (2009). Internet-based and other computerized psychological treatments for adult depression: A meta-analysis. Cognitive Behaviour Therapy, 38(4), 196-205.

bottom of page