top of page

Priser og vilkår

Priser 2023

Enkelttime 45min kr 1480 (1720)
Dobbeltime 75min kr 2470 (2950)
 Priser etter kl 15.30 i parantes.

Om oss

Vi tilbyr vanlig tradisjonell samtaleterapi, forelesninger, kurs for helsepersonell og samtaleterapi med fokus på bearbeidelse av opplevelser en har hatt ved bruk av psykedelika (integrajonssamtaler). I tillegg tilbyr vi skadereduserende samtaler (også for grupper) til deg/dere som bruker psykedelika. Vi har behandlere i Oslo og Bergen. Vi tilbyr onlinesamtaler.
 

Selve navnet psykolyse kommer fra ordet «psykolytisk» som er en behandlingsform utprøvd på 1960 tallet hvor psykedeliske stoffer ble kombinert med psykoanalytisk samtaleterapi for behandling av psykiske problemer.

 

Alle behandlere tilknyttet psykolyse har god kunnskap om psykedeliske stoffers effekter og risiko. I tillegg er de er oppdatert på nyeste forskning om temaet.

 

Vi tilbyr ikke våre klienter psykedeliske stoffer, da dette er ulovlig. Vi aksepterer heller ikke at du kommer til oss påvirket av rusmidler eller psykedeliske stoffer.

Alle våre tilknyttede behandlere er medlem i Norsk Psykologforening. Vi følger psykologforeningens fagetiske retningslinjer for psykologer, og helsedirektoratets fagetiske retningslinjer for behandling.

Betaling
Etter hver time vil du motta en SMS med betalingslenke. Du kan her betale med kort, Vipps eller faktura. Ved betaling senere enn 48timer etter timeslutt blir det automatisk sendt ut faktura til din epost med gebyr kr 65. Ønsker du ikke gebyr løser du dette ved å betal med kort eller vipps før det har gått to virkedager.

Avbestilling av time

Timer må avbestilles senest to virkedager (48 timer) før oppsatt time. Avbestillinger etter dette tidspunktet belastes i sin helhet uansett årsak.

 

Taushetsplikt 

I Norge har leger og psykologer taushetsplikt. I noen spesielle tilfeller har vi opplysningsplikt. Se f eks. barnevernloven § 6-4, Lov om helsepersonell §23 og § 31-34 for mer informasjon.

For øvrige salgsvilkår se pdf

NPF logo_edited.png
bottom of page