top of page

 

Om oss

 

Vi tilbyr vanlig samtaleterapi, forelesninger, kurs for helsepersonell og samtaleterapi med fokus på skaderduksjon og bearbeidelse av opplevelser en har hatt ved bruk av psykedelika (integrajonssamtaler). Vi har behandlere i Oslo og Bergen. Vi tilbyr onlinesamtaler.
 

Selve navnet psykolyse kommer fra ordet «psykolytisk» som er en behandlingsform utprøvd på 1960 tallet hvor psykedeliske stoffer ble kombinert med samtaleterapi for behandling av psykiske problemer. Vi valgte dette navnet siden det samstemmer med vår interesse for samtaleterapi og vår forskningsinteresse omkring psykedelika i og utenfor terapi.

 

For brukere av psykedelika ønsker vi å være ekstra tydelige: Vi tilbyr ikke psykedelika-assister psykoterapi eller psykolytisk terapi da dette per i dag ikke er godkjent behandling for psykisk lidelse. Vi legger heller ikke tilrette for eller oppfordrer til bruk av psykedeliske stoffer. Du skal likevel være trygg på at du kan komme til oss og samtale om ditt psykedelikabruk og at du blir møtt av psykologer som har kompetanse på området og som møter deg med åpenhet og nysgjerrighet. Alle våre tilknyttede psykologer er medlem av Norsk Psykologforening og følger foreningens fagetiske retningslinjer for psykologer, og helsedirektoratets fagetiske retningslinjer for behandling.

Priser 2024


Enkelttime 45min kr 1560 (1810)
Enkelttime 60min kr 2080 (2415)
Dobbeltime 75min kr 2600 (3110)
 Priser for helg og timer etter kl 15.30 i parantes.

Betaling


Betaling gjøres med betalingsterminal etter hver enkelttime. Om du får terapi online over video så vil du få tilsendt faktura på epost. Om du har helseforsikring privat eller via jobb så hør med ditt forsikringssselskap om de dekker psykologbehandling hos privatpsykolog. Vår erfaring er at de fleste forsikringer godtar behandling hos oss.

Forsikringsavtale


Flere klienter har fått dekket sitt behandlingsforløp via helseforsikring. Dette kan det være du allerede har hos din arbeidsgiver, så det anbefales å undersøke. Eventuelt kan du tegne dette privat. Flere av våre kunder har fått inntill 10timer dekket via feks helseforsikringen til Storebrand. Hør med selskapet ditt på forhånd om de dekker timer hos privatpsykolog, de fleste forsikringer krever forhåndsgodkjenning før de er villige til å betale for psykologtimer.

Avbestilling av time

Timer må avbestilles senest to virkedager (48 timer) før oppsatt time. Avbestillinger etter dette tidspunktet belastes i sin helhet uansett årsak.

 

Taushetsplikt

I Norge har leger og psykologer taushetsplikt. I noen spesielle tilfeller har vi opplysningsplikt. Se f eks. barnevernloven § 6-4, Lov om helsepersonell §23 og § 31-34 for mer informasjon.

For øvrige salgsvilkår se pdf

Norsk Psykologforening
bottom of page